Arama
Arama Sonuçları
‘Türk Dünyası Günleri oluyor da, Pirinç Festivali neden olmasın?’
Tosya CHP İlçe Başkanı Tuğçe Kefeli’den Pirinç Festivali’nin iptaline tepki!
“İstiklal Yolu rotamız değişiyor”
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Rehberlik Bölümü Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal, İstiklal Yolu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstiklal Yolu’nun, 3 il, 7 ilçe ve 21 köy olmak üzere toplamda 31 yerleşim merkezi içerisinden geçtiğini belirterek, bu kutlu yürüyüşün Kışla Parkı’na kadar değil, Ankara Polatlı’ya kadar devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. İstiklal Yolu ile ilgili yaptıkları proje kapsamında Kastamonu, Çankırı ve Ankara illerini kapsayacak şekildebunu uluslararası boyutlara taşıyacaklarını dile getiren Haberal; “Önümüzdeki Mayıs’ın sonunda ben bu yolu yürümek istiyorum. 133 kilometreyi burada ki öğrencilerle yürüyeceğiz, 110 kilometreyi Çankırı'dakiler katılacak, 97 kilometrelik kısmı ise hangi ilin sınırına girdiysekdiğerleri bayrağı devralacak. Yol üzerinde neler olduğunu herkese anlatmak lazım” ifadelerine yer verdi.
Zabıta haftası unutulmadı
Zabıta Haftası nedeniyle Tosya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, müdürlükte görev alan tüm personelin haftasını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.
Narkotik Şube sahnede
Tosya ilçesinde düzenlenen 23.Tosya Kültür ve Pirinç Festivalinde sahneye çıkan polis ekipleri, alanı dolduran binlerce vatandaşı uyuşturucu ile mücadele konusunda uyardı.
“Çukur evimiz, İdris babamız” sloganlarıyla karşılandı
Ünlü oyuncu Ercan Kesal, Tosya ilçesinde düzenlenen 23.Tosya Kültür ve Pirinç Festivali çerçevesinde düzenlenen imza gününde sevenleri ile buluştu.
Yağmura rağmen binler meydandaydı
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde düzenlenen 23. Tosya Kültür ve Pirinç Festivalinde sahne alan Bengü, yağmura rağmen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
“Potansiyelimizi gördük”
23.Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali sebebiyle geldiği Kastamonu'nun Tosya ilçesinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz, “Cumhurbaşkanımızı bugüne kadar en yüksek oy ile seçtirecek olan potansiyelimizi gördük. Bunu gittiğimiz her yerde ve Tosya’da gördük. Kaldı ki karşı tarafın daha adayı bile yok. Diğer taraftan milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak en yüksel oyu alacağımıza inancımız tam” dedi.
Festival sırası Tosya’da
Tosya ilçesinde düzenlenen 23. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali açılış ve kortej yürüyüşü ile başladı.
23.Uluslararası Tosya kültür ve pirinç festivali başlıyor
Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 23.Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivalinin Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük festivali olacağını belirtirken, dört gün sürecek olan müzik ve eğlence ağırlıklı festivalde vatandaşları ve ilçe dışından gelecek misafirleri, sevilen 8 sanatçı ile buluşturacaklarını açıkladı.
Tosya’da ödüllü Kese Tasarım Yarışması
Tosya ilçesinde, ülke genelindeki tiftik dokumacılığının az sayıda örnekleri arasında yer alan nadir kumaşlardan biri olan Tosya Kesesi için yarışma düzenlenecek. Tosya Pirinç Festivali’nde, Tosya'da dokunmuş tiftik kumaşlardan yapılacak tasarımlar sonucunda en iyiler belirlenecek.
Başkan Kavaklıgil'den davet
Kastamonu’nun Tosya ilçesi Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi 23. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali'ne davet etti.
“Karadeniz’in en iyi festivalini gerçekleştireceğiz”
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Ağustos ayında düzenlenecek Tosya İpekyolu Fuarı ve Tosya Uluslararası Pirinç ve Kültür Festivalini tanıtan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “İddia ediyoruz, bu sene Karadeniz Bölgesi'nin en iyi festivalini Tosya olarak biz gerçekleştireceğiz” dedi.
Pirinç Festivali sanatçıları belli oldu
Bu zamana kadar bir çok yıldız sanatçı ağırlayan Tosya ilçesi, bu sene popülaritesi oldukça yüksek bir çok sanatçıya ev sahipliği yapacak.Gelen sanatçılar kadar, festivalin sunucusuda kendisinden çok söz ettirecek. Talk Show ve Haber Programlarından tanıdığımız isim Mesut Yar sunuculuk görevini üstlenecek.
“25 Ağustos’ta başlıyoruz”
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya Kültür ve Pirinç Festivali için tarih verdi. Festivalin 25-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceklerini duyurdu.